Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea site-ului Bayo.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Site-ul Bayo.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Intregul continut al site-ului www.bayo.ro, este proprietatea bayo.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Magazinul bayo.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. 

Desi Magazinul Bayo.ro face eforturi permanete pentru a asigura acuratetea informatiilor referitoare la produsele si serviciile oferite, exista posibilitatea ca unele informatii furnizate in magazinul online sa nu fie actualizate.

Bayo.ro poate realiza modificari asupraoricaror produse sau servicii oferite in magazinul online, sau asupra preturilor aplicabile pentru aceste produse sau servicii, fara notificare prealabila.

Fotografiiile afisate pe site-ul Bayo.ro au caracter informativ si este posibil sa contina accesoriii neincluse in pachetele standard sau sa existe mici diferente.

Magazinul Bayo.ro isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.