Livrare si retur

Livrare

Livrarea se face prin Curier Rapid pe intreg teritoriul Romaniei. In functie de destinatie, expedierea este efectuata in termen de 24, maxim 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra, daca produsul este disponibil.

Produsele care nu sunt in stoc se livreaza in termen de 5-7 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea materialelor.

Comenzile plasate vinerea vor fi prelucrate saptamana urmatoare in cursul zilei de luni. Nu se vor lua in calcul sarbatorile legale si zilele declarate nelucratoare.

Tariful per colet este de 14,90 RON, pret inclus in valoarea finala a coletului. Taxa de transport depinde si de localitate, intrucat in cazul adreselor cu kilometri suplimentari fata de rutele agreate de firma de curierat, se percep costuri suplimentare, ce se vor comunica, daca este cazul, odata cu confirmarea comenzii.

Plata produselor se poate face ramburs, la primirea coletului sau online.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Bayo.ro.

Returul produselor

Daca produsul comandat nu corespunde, puteti returna fara griji si fara batai de cap. Puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Costurile transportului de retur sunt suportate de catre cumparator.

Va stam la dispozitie la numarul de telefon afisat pe site sau la email office@bayo.ro pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Odata ce produsul este returnat si verificat de catre echipa din atelier, se va informa clientul  iar  rambursarea contravalorii acestuia se realizeaza in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.

NU se accepta retur in urmatoarele situatii:

-          Produsul este deteriorat

-          Produsul a fost purtat sau se constata lipsa unor accesorii

-          Produsele cu cerinte speciale si personalizate (schimbare dimensiuni, culoare, etc.) nu se pot returna