CONCURS pentru FETIȚE!

Concurs Willow
Am lansat de curând kitul jucărie Wonderbox si deja este super iubit de fetitele care l-au primit! Este un produs nou pe piața din România, conceput special să îmbine două mari calități: să fie fancy de atractiv pentru orice fetiță și educativ prin implicarea fetițelor în realizarea lui.
Cu un ambalaj care iese în evidență prin designul special și o mascotă pe măsură (micuța croitoreasă Willow care apare pe kitul de prezentare), pachetul conține toate materialele necesare realizării unei fustițe tutu de către fetițe cu propriile lor mânuțe.

Ce conține kitul:
30x decupaje tul în diferite colori
1x elastic
1x fundiță de atașat la fustiță
1x fundiță folosită ca accesoriu de păr sau brățară
1x ghid de instrucțiuni

Așadar suntem convinși că multe dintre voi vreți să încercați kitul Wonderbox acasă, împreună cu fetițele voastre.

Dacă vă doriți să participați la concurs (fie că sunteți mămici care vreți să faceți cadou acest kit fetițelor voastre, fie că sunteți o rudă sau o prietenă apropiată a unei mame care are fetiță) trebuie să ne răspundeți  printr-un comentariu la întrebarea „Ce vă atrage cel mai mult la kitul-jucărie Wonderbox?”.
Pentru a răspunde la această întrebare, vă sfătuim să accesați pagina http://willow.bayo.ro, unde veți găsi toate informațiile legate de produs.

PicMonkey Collage

Vă spunem mai jos doar câteva dintre calitățile acestui produs:
1. este super simplu și sigur pentru că se creează fără ac, ața și foarfecă
2. încurajează copiii să își folosească îndemânarea și să facă ceva cu mânuțele lor
3. este o activitate grozavă care poate fi făcută în echipă, mamă-fiică și oferă timp de calitate prin joacă
4. la final, pe lângă rolul educativ datorită procesului de realizare, produsul se transformă într-o minunată fustiță tutu pe care fetița o poate adăuga în garderoba ei
5. jucăria poate fi un cadou ideal pentru fetițe cu orice ocazie

Sigur vă veți îndrăgosti de jucăria noastră, așa că vă așteptăm răspunsurile timp de 5 zile. Câștigătoarea va fi aleasă prin tragere la sorți. Succes!

Cum îl crești așa îl ai

Cine nu a auzit zicala „Cum îi creşti aşa îi ai”? Şi, aşa cum se întâmplă cu mai toate vorbele moştenite din bătrâni, este complet adevărată. De aceea, noi, părinţii, trebuie să fim foarte atenţi cu ceea ce le oferim copiilor pentru dezvoltarea lor fizică şi emoţională. Cum cei mici sunt prea mici pentru a alege ceea ce este bun pentru ei şi ce nu, sarcina aceasta ne revine nouă, ţinând cont de nevoile şi aptitudinile copiilor noştri.

Alegem oamenii cu care intră în contact, ce programe urmăreşte la TV, ce sporturi practică şi la ce activităţi participă, astfel încât să crească frumos şi sănătos.

Şi pentru că ştim cât de important este să îţi petreci timp de calitate cu copilul, astăzi o să îţi povestesc cum s-a născut Willow şi cum va contribui ea la distracţia şi dezvoltarea autonomiei fetiţei tale.DSC05834

În primul rând, ce fetiţă nu visează măcar o dată la cel mai frumos tutu din lume? Şi asta pentru că toate fetiţele din lume se visează cel puţin o dată balerine. De aici şi până la crearea lui Willow a fost numai un pas. Unii ne naştem să fim doctori, alţii bucătari sau ingineri, însă Willow s-a născut pentru a face fericite fetiţele ce iubesc fustiţele şi în special tutu-urile. Şi prima ei misiune a fost să creeze Wonderbox, cutia minunilor ce conţine un secret nemaintalnit până acum de fetiţe: faptul că primeşti în cutia magică ce conţine cel mai frumos tutu din lume se ştie, iar partea cu adevărat specială este să îl poţi face cu mânuţele tale, iar acest lucru este cu adevărat magic.

Ce a făcut Willow? Mai întâi şi mai întâi s-a pus pe decupat, a tăiat 30 de fâşii de tul în 3 culori, a pregătit un elastic de talie, accesoriile pentru fusita şi păr le-a făcut perfect asortată şi la final a lăsat o scrisoare adresată tuturor fetiţelor, în care le povesteşte pas cu pas cum îşi pot crea cu propriile mânuţe cel mai frumos tutu. Fetiţa ta nu ştie încă să citească? Nu-i nimic, este o ocazie perfectă să petreceţi timp împreună, jucându-vă de-a micile croitorese mamă-fiică.DSC05847

Încă un aspect magic al kitului Wonderbox este că fetiţa ta nu are nevoie de ac şi foarfecă pentru a realiza fustiţă tutu, aşa că este perfect sigur să o laşi singură cu micul ei proiect artistic! Nimic nu este mai frumos ca bucuria de pe chipul fetiţei tale când realizează ce lucruri măreţe poate să facă cu mânuţele ei mici. Acum ea va putea să arate prietenelor ei la petreceri, în parc sau la serbări ce fustiţă frumoasă a făcut chiar ea.

Iar tu, mămico, vei avea satisfacţia că ai ajutat-o încă o dată să capete încredere în ea şi să îi arăţi cât de minunată este şi ce lucruri grozave este capabilă să facă încă de la o vârstă aşa de mică. Willow te așteaptă în clubul ei aici. Acolo te așteptă și Prințesa Urbană, prima prietenă a lui Willow.

5 idei pentru o ţinută “wow”

Fetiţa ta este invitată la petreceri şi mereu trebuie să fie creativă cu ţinutele sale. Originalitatea copilului tău poate fi ajutată de Wonderbox, o cutie creată de Bayo.ro cu ajutorul căreia poţi să îţi faci propria fustiţă. Tulul este cheia ţinutelor chic şi culorile o pot ajuta pe fetiţa ta să îşi facă nenumărate fustiţe pe care le poate asorta la diverse ocazii sau tematici.

Fie că vrea să fie o prinţesă ori o vedetă rock, ea poate purta fustiţele cu tul în orice context. Pentru o ţinută de prinţesă poate purta o fustiţă tutu cu o bluziţă simplă de aceeaşi culoare. Dacă vrea să fie o vedetă rock celebră, sfătuieşte-o să poarte o geacă de piele şi cu cizmuliţe negre. Va impresiona cu siguranţă.

Tutu-­ul este cheia în vestimentaţia balerinelor, dar poate fi şi eleganţa de care are nevoie domnişoara ta în garderobă. Noi ne-am gândit să îţi oferim câteva sugestii de ţinute pentru următoarea ieşire a fetiţei tale în care tulul este cel care oferă “wow‑ul” din guriţa tuturor prietenilor.

Iată 5 idei:

1.Rochiţa Peython

rochita-peython

 

2. Fustita Tutu Red

tutured

Aici mai multe detalii despre ţinută

3. Fustiţă Tutu Nuse

fustita-nusenes

Aici mai multe detalii despre fustiţă.

4. Rochiţa Purple Dream

rochita-purple-dream

 

Aici afli mai multe detalii despre ţinută.

5.  Rochiţa Bliss

a

Aici detalii despre ţinută

Dacă vreţi să fiţi asortate la următoarea ieşire în oraş avem o sugestie şi pentru o ţinută mamă – fiică.

set-mama-fiica-libelule

Aici detalii despre ţinută.

Spor la impresionat!

Beneficiile proiectelor de artă pentru copii

Copiilor le place să picteze, să decupeze, să lipească şi, într-un cuvânt, să creeze, iar beneficiile se reflectă în dezvoltarea şi educaţia lor. Este adevărat că mai toate proiectele copiilor presupun dezordine, hârtii mărunţite, vopsea şi lipici întinse peste tot, inclusiv pe hainele lor, însă este bine să le lăsăm libertatea de exprimare şi creativitate. Până la urmă, spiritul creator nu trebuie îngrădit, nu-i aşa?

Prin orice proiect de artă, creativitatea, imaginaţia şi măiestria sunt stimulate. Odată ce are pensula în mâna, copilul începe să se exprime prin culoare şi forme. Este adevărat că în cazul celor mai mici nu există un plan bine definit de la început şi proiectul evoluează fără limite, însă copiii mai mari vor avea un scop final pe care îl vor urmări cu atenţie. Satisfacţia va fi la fel de mare în ambele cazuri: satisfacţia lucrului făcut cu propriile mânuţe.

Proiectele pe care copii le pot face singuri sunt nenumărate şi pot fi adaptate fiecărei vârste. Pentru copii mici se urmăreşte dezvoltarea motricităţii fine, a autonomiei şi a imaginaţiei, în timp ce copiii mai mari se concentrează pe măiestrie, creativitate şi, în unele cazuri, pe respectarea instrucţiunilor.

Planificarea, urmărirea unor etape, găsirea de soluţii, autodisciplină, concentrarea sunt aspecte exersate de copii cu fiecare proiect pe care îl duc la bun sfârşit. Este bine să îi lăsaţi să se exprime liber şi să îi ajutaţi doar atunci când vi se solicită acest lucru. Autonomia copiilor se dezvoltă atunci când au libertatea de a găsi soluţii şi de a experimenta. Succesul final le va creşte încrederea în sine şi le va  furniza acel entuziasm de care este nevoie pentru a reuşi şi data viitoare.

Însă nu este uşor să găseşti de fiecare dată ceva nou şi inventiv care să stârnească interesul copiilor mai mult de 5 minute. Trebuie să fie ceva cu adevărat atractiv pentru ei, astfel încât să îi provoace să îşi folosească creativitatea şi mânuţele. Ceva care să le crească incederea în sine şi să le ofere bucuria că au făcut ceva singuri, cu mânuţele lor. Oferta cu jucării este mare pe piaţă, dar câte dintre aceste jucării sunt pe placul copiilor, fără complexitatea inutilă care mai degrabă le inhibă curiozitatea în loc să le-o hrănească?

Am căutat să venim cu o soluţie şi iată ce a rezultat: ne-am împrietenit cu micuţa croitoreasă Willow şi ne-am aşezat în atelierul ei magic de croitorie de unde am scos jucăria-fustiţă WONDERBOX.  Kitul tutu Wonderbox a fost conceput pentru a le da fetiţelor libertatea de a crea ceva independent. De aceea, Wondebox conţine tot ce este necesar pentru crearea unei fustiţe tutu, fără să fie nevoie de ac, aţă şi foarfeca. Instrucţiunile din pachet sunt uşor de urmărit, astfel că fetiţă poate realiza tutu-ul şi singură. Şi să nu uităm că odată făcut, tutu-ul nu trebuie să rămână aşa! Poate fi recreat de fiecare dată combinând diferit culorile şi accesoriile.
DSC05791Şi să ne-nţelegem, tutu-ul creat va putea fi şi purtat de către fetiţe, mărindu-i-se astfel gradul de utilitate!

Putem spune că, în sfârşit, Willow a creat acea jucărie care să înglobeze creativitate, utilitate, accesibilitate (fie vorba între noi, nici preţul nu-ide neglijat, doar 98 Lei!)

Kitul Wonderbox poate fi achiziţionat de aici.  Creează-ți propriul tutu, imortalizeazămomentul și trimite pozele la willow@bayo.ro. Alătură-te grupului de poveste Lumea lui Willow!

PS: Cea mai frumoasă fustiță va fi premiată, așa că fii pe fază!DSC05849

Prinţese, ceai şi un proiect surpriză

În urmă cu puţin timp am pus la cale un proiect surpriză pentru voi, împreună cu Prinţesa Urbană şi alte mici prinţese. Întâlnirea a fost atât de plăcută, iar rezultatele atât de frumoase încât ne-am gândit să vă povestim şi vouă cum a fost. Poate că povestea noastră vă va inspira pentru o petrecere cu ceai şi distracţie, potrivită pentru toate prinţesele, fie ele mai mici sau mai mari.

Ne-am întâlnit într-o zi ploioasă şi friguroasă şi nu foarte îmbietoare pentru un proiect cu tul, fundiţe şi alte accesorii colorate. Şi iată că aproape ne-a scăpat surpriza! Locul întâlnirii a fost o ceainărie cochetă cu tapet colorat şi înflorat, canapele comode, cel mai parfumat ceai şi cele mai bune fursecuri din lume. O atmosferă caldă ce ne-a primit cu braţele deschise.

Cum toate prinţesele erau de faţă, mâinile încălzite şi pofta de bunătăţi satisfăcută pe moment, am pornit la treabă. Ne aşteptau pe masă 4 cutii pe care scria Wonderbox, iar în colţul cutiei apărea faţa prietenoasă a unei fetiţe pe care le-am prezentat-o şi prinţeselor: o cheamă Willow, este croitoreasă şi dacă vom respecta îndrumările ei, proiectul nostru va fi un succes.

Când am desfăcut cutiile, prinţesele au fost încântate de ce au văzut: tul în culori pastelate şi tot ce este necesar pentru a realiza o fustiţă tutu accesorizată. Prinţesă Urbană, cunoscută şi sub numele de Ioana, a făcut un plan rapid şi a dat start proiectului. Fiecare mică prinţesă cu proiectul ei personal, iar Ioana le asista pe fiecare în parte, atunci când era nevoie.

DSC05791

Setul Wonderbox este astfel conceput pentru a nu fi necesar nici acul şi nici foarfeca. De aceea, este un proiect uşor de realizat, cu foarte puţin ajutor necesar din partea adulţilor. Prinţesele au respectat întocmai îndrumările lui Willow şi la final au avut satisfacţia de a purta o fustiţă creată cu propriile lor mânuţe.

Acum că toate ţinutele erau perfect aranjate am început petrecerea. Ceaiul şi fursecurile, muzica veselă şi râsetele pline de bucurie ale prinţeselor ne-au făcut să uităm de vremea de afară şi să visăm la zilele însorite de primăvară ce vor urma.

Şi iată că primăvara a venit, iar noi vă dezvăluim şi vouă ceea ce am pregătit pentru voi: cutia Wonderbox este acum disponibilă pe site-ul Bayo.ro. Avem și un filmuleț de la petrecere pe care vă invităm să îl vedeți aici.  Spor la creat fustiţe!
DSC05808 DSC05809 DSC05849 DSC05901 DSC05922

POVESTE CU TREI PRINȚESE

Astăzi Ioana (mai bine cunoscută vouă drept Prinţesa Urbană) ne-a spus pe blogul ei povestea unei dimineți de miercuri cu trei prietene care nu se mai văzuseră niciodată pînă atunci și probabil nici n-or să se mai vadă vreodată.

S-au întîlnit dis de dimineață pe niște holuri luminoase și bine încălzite. Erau, toate trei, îmbrăcate ca niște prințese. Ana și Eva erau prințesele mai mari, Sofia, prințesa mai mică (dar destul de mare și ea). S-au verificat atent din priviri, să decidă dacă sînt demne una de prietenia celorlalte. Au decis, toate, că sînt.

20151118-hi-3

Apoi și-au admirat una alteia ochii și sufletul materialul rochiei. Bun, de calitate, ne place! Putem începe să fim cele mai bune prietene!

20151118-hi-4

În timp ce prințesa mai mică (Sofia) s-a cocoțat în turnul ei de fildeș pentru a mai prinde ceva curaj și putere, celelalte două prințese (Ana si Eva) mari au alergat după fluturi din săpun. Nu au prins nici unul, dar s-au distrat de minune împreună.

20151118-hi-49

 

20151118-hi-16

Sofia poartă o rochie Butterfly cu model de balerină, din dantelă si tulle. O găsiți, pe galben sau albastru, aici.20151118-hi-64

Ana poartă o rochiță Turquoise cu bust din catifea turquoise, fustă din tull turquoise, accesorizată în talie cu cordon din perle albe. O găsiți aici.

20151118-hi-32

Eva poartă o rochie Flake cu bustul din brocard argintiu, fusta din tull ivory, accesorizată cu cordon din perle în talie. Este disponibilă aici.

20151118-hi-69

După o plimbare în trei, fiecare prințesă a revenit la mama ei, pentru o porție de alint și iubit în familie. Mama Sofiei avea însă puțină treabă cu o fustă roșie ca focul din setul Libelule. Sofia a iertat-o repede, cînd a auzit că e cea mai iubită furnică din lume. Sofia poartă o rochiță Merry, cu bustul din dantelă burgundy, fustă din tull burgundy, cordon din perle in talie. O găsiți aici.

20151118-hi-81

Apoi s-au așezat să se odihnească la o partidă de joc cu pietre de lego. Eva și Ana poartă fuste de tulle din setul mamă-fiică Libelule, disponibil aici.

20151118-hi-94

După un somn de prînz relaxant, cele trei prințese, în rochițe noi, au ieșit la cofetărie însoțite de mama Sofiei. Acolo au povestit despre frați și surori, despre produse pentru îngrijirea părului, despre viață în general.

20151118-hi-119

Ana poartă rochia Regal, din brocard auriu, accesorizată cu cordon detașabil auriu în talie, costă 179 de lei și e disponibilă aici.

20151118-hi-126

Sofia a ascultat povestea ei preferată, cu Elsa și Ana. Poartă o rochiță Madeline, 189 de lei, disponibilă aici.

20151118-hi-129

Eva a degustat o delicioasă înghețată de fructe. Poartă o rochiță puzzle din brocard cu fustă din tulle asortat și căptușeală din bumbac natural. E disponibilă aici, costă 189 de lei.

20151118-hi-135

Multe ore mai tîrziu, fetele și-au spus Pa și-au plecat fiecare spre castelul ei, cu frați mai mici sau mai mari.

Ii mulţumim nespus Ioanei de la printesaurbana.ro pentru ca ne-a spus aşa poveste frumoasă!

Credit foto: Poze cu Staif

 

 

Mami, eu cu ce ma imbrac azi?

Cine este mama de fata si nu a auzit aceasta intrebare de cel putin 100 de ori?  Fetitele sunt preocupate de felul in care se imbraca si fac o adevarata parada de moda la scoala, in parc sau la petreceri, comparandu-si tinutele cu ale prietenelor.

Fetele isi educa de timpuriu gusturile vestimentare si fac mare caz de alegerea hainelor. Participa la cumparaturi si isi aleg singure ceea ce le place. Bineinteles ca in aceste alegeri vei descoperi propriile tale gusturi, adaptate personalitatii fetitei tale. Este o adevarata placere sa mergi la cumparaturi de haine cu o fetita, spre deoasebire de majoritatea baietilor carora le este indiferent ce tricou sau ce pantaloni ii cumperi si pentru care cumparaturile de haine reprezinta o adevarata tortura.

Insa placerea cumparaturilor este dublata de intrebarea, uneori, exasperanta: „Eu cu ce ma imbrac azi?” si statul in fata dulapului si a oglinzii minute in sir, pana ce gaseste combinatia potrivita. Insa alegerea hainelor este importanta pentru dezvoltarea simtului estetic si a personalitatii fetitei tale si o poti indruma, fara sa iti impui propriile gusturi. Fetita ta nu trebuie sa fii tu in miniatura, desi ideea este foarte atragatoare. Ea are propria personalitate si aceasta se va afirma , fie ca iti place sau nu, iar scopul nostru este sa crestem copii autonomi, cu personalitate puternica care sa se exprime in orice imprejurare.

Indecizia fetitelor o recunoastem foarte bine in indecizia noastra de a a alege cu ce ne imbracam. Se pare ca femeile petrec aproximativ 1 an din viata lor alegandu-si tinutele. Deci nu te mira atunci cand fetita ta te intreaba retoric „eu cu ce ma imbrac?” si te face sa intarzii la serviciu, in fiecare dimineata.

Cele mai multe fetite vor alege rochiile si fustele pe care le vor combina de fiecare data altfel, folosindu-se de accesorii pentru a le da un nou aspect. Felul in care arata le da incredere iar increderea este propice dezvoltarii personalitatii. Si parca, atunci cand iti place cum arati, pasesti altfel pe strada, vorbesti altfel si esti perceputa altfel, nu-i asa?  Cine nu a simtit ca o rochie superba, niste pantofi stiletto sau un nou accesorii iti dau
aripi?
Sa le mai judecam, deci, pe fetitele noastre atunci cand se uita minute in sir in oglinda, in cautarea tinutei perfecte?

Pe noi, ori de cate ori,avem aceasta dilema Fustita Hardrock ne  salveaza!