Tutu-Jucarie Zizou

98.00 RON

Cel mai frumos tutu din lume este cel facut cu manutele noastre!

Micuta croitoreasa Willow a creat Kitul Tutu-jucarie Frou Frou inspirata de culoarea oceanului, briza care ne mangaie obrazul si barcutele cu vele care plutesc in larg. Frou Frou face parte din colectia Bubblelicious, marca acestei colectii fiind decupajele de tul cu buline jucause.

Mai multe detalii

Path: > > Tutu-Jucarie Zizou

Cel mai frumos tutu din lume este cel facut cu manutele noastre!

Micuta croitoreasa Willow a creat Kitul Tutu-jucarie Zizou inspirata de perlutele albe. Zizou face parte din colectia Bubblelicious, marca acestei colectii fiind decupajele de tul cu buline jucause.

Kitul Zizou este livrat intr-un ambalaj cu design unic si special, devenind un cadou ideal cu rol creativ si educativ. Kitul contine toate materialele si accesoriile de care fetita are nevoie pentru a putea asambla fustita tutu singura.

Zizou contine:

1 x elastic talie
30 x decupaje de tul in 3 culori
1 x fundita pentru tutu
1 x accesoriu de par sau de mana, purtat ca bratara
1 x ghid de asamblare, scris de micuta croitoreasa Willow

Sistemul de prindere este foarte simplu pentru ca toate fetitele sa poate asambla kitul Singure. Nu se folosesc foarfeca, acul si ata!

Intra in clubul Willow si descopera ca toate fetitele sunt talentate, trebuie doar incurajate si ajutate sa desfasoare activitati creative, singure cu manutele lor. La final, fetita ramane cu un tutu versatil care poate fi purtat in multe situatii: petreceri, serbari, spectacole de dans, afara in parc cu rolele si pentru o perioada lunga de timp datorita elasticului din talie.

WONDERBOX a fost creat pentru toate fetitele din lumea asta!